14.12.20201min

Володимир Зеленський зображений танкістом на стелі пошани: просто збіг?

stela-tankist-ze

12 грудня країна відзначила День Сухопутних Військ Збройних Сил України. В рамках заходів відбулося відкриття стели, присвяченої пам’яті військовиків, які віддали життя за незалежність країни. Однак, не обійшлося  без казусу. Користувачі мережі відзначили підозрілу похідність образів, відтворених на стелі.

На тій стелі видно, що воїн ліворуч схожий на командувача Об’єднаними силами Сергія Наєва, воїн праворуч – на командувача Сухопутними військами Олександра Сирського. А танкіст посередині – на тричі ухильника Головнокомандувача Зеленського, про це пише блогер Ігор Бі    гдан

Автор припускає, що прототипом був не президент, а просто дуже схожий на нього танкіст, однак пропонує погасити цей скандал, показавши світові реальних воїнів, з який відтворювали образи, зображені на стелі.