04.12.20201min

В Одеській ОДА знайшли підозрілу коробку: на місці працюють вибухотехніки

КИЇВ. 4 грудня. УНН. У приміщенні Одеської обласної державної адміністрації знайшли підозрілий предмет. Наразі правоохоронці перевіряють вміст коробки. Про це повідомляє пресслужба Приморського відділу поліції Одеси, пише УНН.

“Повідомлення про те, що в адмінбудівлі була виявлена підозріла коробка, надійшло до правоохоронних органів о 17.37. Для перевірки на місце події виїхали вибухотехніки, кінологи та слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції. Наразі поліцейські перевіряють інформацію”, — зазначили в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі група депутатів трьох політичних сил заблокували трибуну облради через те, що територіальна виборча комісія не зареєструвала дев’ятьох представників партії “За майбутнє”.

Джерело