14.12.20201min

Укрзалізниця незаконно створює вантажного перевізника

Vahon

Як повідомляє «Форум залізничників України» на своїй сторінці в Фейсбук, до них потрапив проект рішення правління про створення вантажного перевізника “УЗ Карго”.

В положенні про перевізника прописані функції багатьох департаментів. Цікаво, що половина обов‘язків департаментів УЗ просто скопійовані і делеговані фактично новому підприємству.

Як скаржаться самі залізничники, взагалі незрозуміло хто і як керує Укрзалізницею. В Одеському управлінні компанії працівники відкрито кажуть, що Езугбая втік з Грузії, оскільки на нього відкрито багато кримінальних справ. А у нас він вільно рулить вантажоперевезеннями, як то кажуть, “на повен зріст”, захопивши останній потужний грошовий потік Укрзалізниці.