08.12.20201min

У скандалі з новорічними іграшками для російської армії ЗМІ знайшли “слід” Суркіса

У скандалі з новорічними іграшками для російської армії ЗМІ знайшли "слід" Суркіса

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Днями у мережі розгорівся скандал навколо Клавдіївської фабрики ялинкових прикрас, розташованої у Київській області. З’ясувалося, що фабрика виготовила партію кульок на ялинку із логотипом армії Російської Федерації. Після розголосу на фабриці підтвердили, що одним із ринків збуту продукції є Росія, але запевнили, що партію ялинкових прикрас з логотипом армії країни-агресора ліквідували. Втім, як з’ясували журналісти “Еспрессо“, у цій історії є ще один нюанс: у скандалі з новорічними іграшками для російської армії присутній “слід” Ігоря Суркіса, передає УНН.

Джерело