19.12.20201min

У День Святого Миколая у Києві запалили головну ялинку країни – фоторепортаж.

0A894618-BCF5-4092-B59C-E0076A27F1B0

Дійство транслювалось на ТБ та в мережі. Така можливістьбула зроблена для тих, хто не мав  можливості потрапити на запалення новорічної красуні. Трансляцію свята в своєму ефірі проводила ТРК “Київ”,  також його можна булопобачити на Youtube каналі ТРК “Київ”, Youtube-каналіКМДА та Офіційному порталі Києва.

Водночас, наш журналіст з місця подій розповідає, що під час святкування відзначено величезну кількість порушень карантинного режиму. В багатотисячному натовпі більшістьлюдей – без масок і практично ніхто дотримується рекомендованої соціальної дистанції.

Не обійшлося й без інцидентів. Від піротехніки зайнялася легкозаймиста частина декорацій над головами людей. Однак вже за хвилину пожежу приборкали, застосувавши вогнегасники з найближчого торговельного намету.