15.12.20201min

Тетяна Чорновол отримала обвинувачення в умисному вбивстві під час Революції Гідності

C834F173-CB8D-4FD1-9068-DBA650F737E0

Про це колишня народна депутатка повідомила на своїйсторінці в Фейсбуці.

З

Підтримати Тетяну Чорновол до будівлі  ДБР прийшличисленні учасники Революції Гідності та відомі політики, серед яких Петро Порошенко, Олександр Турчинов, АндрійПарубій, Арсеній Яценюк. Останній назвав справу протиТетяни Чорновол політичною.

«Справа яка розпочата проти Тетяни Чорновол не маєжодного юридичного змісту, це є суто політична справа. Показова політична справа чинного режиму проти тих, які боролися».

Нагадаємо, 10 квітня 2020 року Державне бюро розслідувань провело обшук у будинку Тетяни Чорновол. Їйповідомили про підозру «в умисному протиправномузаподіянні смерті іншій людині, вчиненого за попередньоюзмовою групою осіб способом, небезпечним для життябагатьох осіб. Тетяні інкримінуть вбивство інженераВолодимира Захарова, який загинув 18 лютого 2014 року під час пожежі в центральному офісі «Партії Регіонів» у середмісті Києва. За статтею кримінального кодексу, по якій проходить Тетяна, їй може загрожувати від 10 до 15 років позбавлення волі або й довічне ув‘язнення.