10.12.20201min

Телеграм-канал «Mысли Машиниста Мотрисы» про схеми на «Укрзалізниці»

BE43F4B9-D4BE-4F9E-9DFF-9C99A82E61FA

Як повідомляє телеграм-канал «Мысли Машиниста Мотрисы», є така компанія – «ДЖЕНЕРАЛ КОНТЕЙНЕР СЕРВІСЕС», засновником якої значиться Езгубая. Вона на цьому тижні відправила перший контейнерний зерновий поїзд з «Лісок». Крім Іраклія, серед її співзасновників – грузини і «Рісо Україна», які займаються вантажним ж/д транспортом.

20 вагонів кукурудзи вже завантажили по станції Ярмолинці і відправили на Чорноморськ-Порт. Загалом  40 вагонів. Відправник по Ярмолинцях – «ДЖЕНЕРАЛ КОНТЕЙНЕР СЕРВІСЕС». Одержувач за Чорноморськ-Порт «СП Рісо Термінал». Збіг?

Але шеф робить вигляд, що ніякого конфлікту між бізнес-інтересами і роботою в держкомпанії у його грузинського друга немає. Я такого не розумію.

Зате я розумію, навіщо він влаштував геноцид українським вантажоперевізникам, витісняючи їх з ринку на догоду собі і грузинським партнерам. Тепер ще стало зрозуміло, кому потрібні були дешеві платформи – грузини хочуть запустити під себе 4-5 поїздів (близько 200 платформ), а через те, що зерновози зараз дешеві, то і платформи повинні бути за низькою ціною …