18.12.20201min

Татаров відповів на заяви щодо вручення йому підозри

Заступнику керівника Офісу президента Татарову підписали підозру: він заявляє про невинуватість

У мережі з’явилися коментарі, щодо підозри заступнику голови Офіса Президента Олегу Татарову.

Євген Шевченко на своїй сторінці у Фейсбуці заявив, що підозру Татарову підписав прокурор САП Максим Грищук.

Журналіст Юрій Бутусов також підтвердив інформацію про підозру заступнику голови Офіса Президента. «Апдейт: Затримання при врученні підозри не передбачається, уточнили джерела в САП, подальші процесуальні дії будуть після вручення підозри»,- написав Бутусов.

Сам обвинувачений Олег Татаров заявив на своєму телеграм-каналі, що Ситник- державний злочинець, який зводить особисті рахунки с ним.

«Я пройду цей шлях, доведу свою невинуватість і гідно відповім»,-прокоментував Олег Татаров свою позицію.

Нагадаємо: 1 грудня стало відомо, що Національне антикорупційне бюро розслідує справу стосовно заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Справа стосується можливої причетності Татарова до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася. 14 грудня Печерський суд ухвалив передати справу, в якій фігурує    Олег Татаров з Національного антикорупційного бюро до Державного бюро розслідувань. У НАБУ на це відповіли, що такі рішення суперечать закону.