07.12.20201min

Суд залишив Антоненка під вартою

196786

Київський апеляційний суд не змінив запобіжний захід ветеранові АТО Андрію Антоненку, який проходить обвинувачуваним у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Сьогодні суд розглянув апеляційну скаргу захисту на ухвалу суду присяжних у складі Шевченківського райсуду Києва про продовження строку арешту Антоненка. Прокурор зазначив, що просить суд відмовити у задоволенні апеляції, адже, на думку слідства, є певні ризики, зокрема, що після звільнення з-під варти обвинувачений нібито може переховуватися чи втекти. Водночас, адвокати Антоненка вчергове наголосили, що їхній підзахисний не збирається переховуватися від слідства та суду чи втікати за кордон. Колегія суддів ухвалила у задоволенні апеляційної скарги відмовити та залишити у силі ухвалу про продовження запобіжного заходу Антоненку у вигляді тримання під вартою. Відповідне рішення суду присутні у залі зустріли вигуками «Ганьба!».

Відео телеграм-канал “PavlovskyNEWS”