18.02.20211min

Посадовці філії УЗ розтратили понад 4,5 млн грн держкоштів – Нацполіція

Снимок экрана 2021-02-18 в 5.58.39 PM

Співробітники Департаменту захисту інтересів суспільства і держави Нацполіції викрили службових осіб “Укрзалізниці” на розтраті понад 4,5 млн грн державних коштів. Про це повідомила прес-служба Нацполіції. Зазначається, що службові особи одного з структурних підрозділів Південно-Західної АТ “Укрзалізниця” “за відпрацьованою схемою розкрадали державні кошти, які виділялися на ремонт та облаштування зони очікування для пасажирів на приміському вокзалі”. Аби привласнити кошти, вони оформили низку договорів на виконання підрядних робіт. Фактично ремонт зробили власними силами, а кошти перерахували іншим комерційним структурам за начебто виконані роботи. За фактом розтрати майна в особливо великих розмірах посадовцям загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.