17.12.20201min

Помер Геннадій Кернес

0CD27833-4198-4C85-A013-4E7A7AE90AD4

Про смерть міського голови Харкова повідомив його друг Павло Фукс. Він зазначив, що наслідки коронавируснойінфекції дали серйозні ускладнення на роботу життєвоважливих органів і систем організму Геннадія Кернеса. Нагадаємо, Геннадія Кернеса 10 вересня госпіталізували до 17-ї міської лікарні. Проте в ніч на 17 вересня Кернесатранспортували спеціалізованим літаком з Харкова до Берліна на лікування до клініки “Шаріте”. 2 жовтнябізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс повідомив, що Кернесотримав негативний тест на Covid-19. 5 листопада перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов пообіцяв, що Кернес повернеться до міста до 20 грудня і особистопроведе сесію нової міськради. Проте 11 грудня у Кернесавідмовили нирки, і він був поміщений на на гемодіаліз.Зрештою, зусилля лікарів виявилися марними.