03.08.20211min

Пастка для міністра

66603996-E97D-4B4E-B160-2A40A157F95D

Як діяти високим державним діячам, коли їхні підлеглі потрапляють у халепу? А коли їх ловлять під наркотиками, з повіями. Коли вони насмерть збивають людей. Минула влада для себе це питання вирішила доволі просто. Ось пост міністра інфраструктури Володимира Омеляна за 2016 рік.

Тоді один високопосадовців «Укрзалізниці» Іван Федорко п’яним за кермом протаранив машину, у якій їхала сім’я журналіста Максима Левіна. Двоє дітей отримали забої, а найбільше постраждала дружина Максима. Її ушпиталили з численними переломами та забоєм мозку. Федорко втік з лікарні, де мав пройти обстеження на алкоголь. А наступного дня у столиці «придбав» довідку, що був тверезий. Міністру інфраструктури, довелося вибачатися за підлеглого і звільнити його.
5 років про Федорка ніхто не чув.

І ось він знову якимось чином став радником нового міністра інфраструктури Олександра Кубракова. Його посада зобов’язує підставляти міністрові плече. Втім як би так не вийшло, що він підставить і самого міністра.