25.05.20221min

Окупанти в Криму хочуть припинити вивчення англійської в школах: “нащо нам Англія?”

Окупанти в Криму хочуть припинити вивчення англійської в школах: "нащо нам Англія?"

Російська окупаційна адміністрація на Кримському півострові хоче припинити викладання англійської мови в загальноосвітніх школах, бо в цьому, мовляв, немає потреби. Джерело: російська державна інформагенція “ТАСС” з коментарем так званого “спікера державної ради Криму” Володимира Константінова Пряма мова Константінова: “Мови – суперечливе питання для мене, дуже неоднозначне: навіщо нам наосліп іти шляхом англійської мови? Навіщо вчити те, що не потрібне, якщо людина ніколи не поїде до Лондона? Тупе наслідування іншої цивілізації небезпечне. Джерело