24.01.2022
rishennya-derzhdepu-pro-vyyizd-dyplomativ-ssha-ukrayina-vvazhaye-peredchasnym-zayava.jpg

1min
КИЇВ. 24 січня. УНН. У Міністерстві закордонних справ України взяли до відома рішення Державного департаменту США про від’їзд членів родин співробітників американського посольства в Києві та вважають його передчасним. Про це в коментарі УНН повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко. Джерело

23.01.2022
stane-povnym-vyhodom-z-minskyh-ugod-u-mzs-prokomentuvaly-mozhlyve-vyznannya-l-dnr-rosiyeyu.jpg

1min
КИЇВ. 23 січня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що можливе визнання ОРДЛО з боку Російської Федерації стане “повним виходом” Росії з Мінських домовленостей. Про це він заявив в інтерв’ю Радіо Свобода, передає УНН. Джерело

23.01.2022
u-mzs-poyasnyly-yak-ne-daty-putinu-nashymy-rukamy-zdobuty-sobi-perevagy.jpg

1min
КИЇВ. 23 січня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав в інтерв’ю Радіо Свобода українців не панікувати через повідомлення про концентрацію російських військ на кордоні з Україною і можливу повномасштабну війну, бо таким чином “Путін вже нашими руками здобуває собі переваги”, передає УНН. Джерело

22.01.2022
v-ukrayini-vvely-sanktsiyi-proty-rosijskogo-dyzajnera-lyebyedyeva.jpg

1min
КИЇВ. 21 січня. УНН. Російський дизайнер Артемій Лєбєдєв, арт-директор студії “Студия Артемия Лебедева”, потрапив під українські санкції. Обмеження запровадив президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт глави держави. Джерело

21.01.2022
u-vashyngtoni-vysunuly-zvynuvachennya-proty-chotyroh-bilorusiv-u-zv-039-yazku-iz-prymusovoyu-posadkoyu-litaka-ryanair.jpg

1min
У США заявили, що білоруські офіційні особи сфабрикували дані про загрозу, щоб змусити літак змінити маршрут і замість Вільнюса приземлитися у Мінську. Джерело