10.08.2022
okupanty-jmovirno-gotuyut-provokatsiyi-u-cherkasah-rosiyany-zayavyly-shho-zsu-nibyto-zaminuvaly-budivlyu-quot-shvydkoyi-quot.jpg

1min
Окупанти готують провокацію у Черкасах. У Міноборони Росії заявили, що українські військові нібито обладнали опорний пункт у будівлі швидкої допомоги в обласному центрі, а місцевих про це не попередили. Джерело

09.08.2022
medovyj-spas-2022-shho-ne-mozhna-robyty-tradytsiyi-sylna-molytva.jpg

1min
14 серпня Перший Медовий Спас (Маковія або Медовий Спас). Це все назви одного свята, яке має велике значення для вірян. Цього дня др церкви прийнято нести мед, щоб пізніше там його освятити. Читайте в матеріалі ТСН.ua – що можна і не можна робити на Медового Спаса, основні традиції, молитва для захисту від неприємностей. Джерело

09.08.2022
9-serpnya-2022-roku-tsej-den-v-istoriyi-yake-sogodni-narodne-svyato-ta-osnovni-podiyi.jpg

1min
9 серпня 2022 року – вівторок. 167-й день війни Росії проти України. 221-й день року. Яке сьогодні свято в церковному календарі і які суспільно важливі події в Україні та світі сталися цього дня – читайте у матеріалі ТСН.ua. Джерело