10.02.2022
hvylya-covid-19-u-moz-zayavyly-shho-ukrayina-vzhe-vyjshla-na-pik-zahvoryuvanosti.jpg

1min
КИЇВ. 10 лютого. УНН. Україна вже вийшла на пік захворюваності на COVID-19 під час поточної хвилі. При цьому проходить його без навантажень на стаціонари. Про це заявив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко під час брифінгу, передає кореспондент УНН. Джерело

18.01.2022
rak-tse-zarazno-10-poshyrenyh-mifiv-pro-rak.jpg

1min
КИЇВ. 18 січня. УНН. Рак – одна з найбільш поширених хвороб, яка оповита чутками й “міфами”. Домисли навколо онкологічних захворювань заважають як самим пацієнтам, так і лікарям вчасно знайти один одного. Тому журналісти УНН разом з фахівцями лікарні ізраїльської онкології LISOD вирішили розвінчати найпопулярніші міфи про рак. Що правда, а що брехня – читайте в матеріалі. Джерело

05.01.2022
ditej-do-shesty-rokiv-yakyh-ne-shhepleno-proty-poliomiyelitu-vaktsynuvatymut-naprykintsi-sichnya-moz.jpg

1min
КИЇВ. 5 січня. УНН. В Україні всіх дітей віком від 6 місяців до 6 років, які не отримали потрібні щеплення проти поліомієліту вчасно або отримали їх із порушенням національного календаря профілактичних щеплень, вакцинують інактивованою поліовакциною наприкінці січня 2022 року. Про це повідомили у МОЗ, передає УНН. Джерело

09.12.2021
na-dnipropetrovshhyni-informuyut-lyudej-pro-pravylne-harchuvannya-cherez-shkoly-zdorov-ya.jpg

1min
КИЇВ. 9 грудня. УНН. У Дніпропетровській облдержадміністрації розповіли, як опікуються здоров’ям людей і їх збалансовим раціоном харчування, повідомляє УНН. Джерело

05.12.2021
golovnyj-bil-ta-alergiya-vcheni-rozpovily-pro-nebezpeku-novorichnyh-yalynok.jpg

1min
КИЇВ. 4 грудня. УНН. Американські науковці з Медичного університету північних районів США зробили аналіз вирізок з 28 ялинок різних видів. Серед них були й штучні. Результати продемонстрували, що у кожному з цих елементів містилися алергени та 53 вида цвілі. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Sun. Джерело

24.11.2021
ukrayina-poobitsyala-mvf-do-kintsya-roku-shhepyty-17-mln-ukrayintsiv.jpg

1min
КИЇВ. 24 листопада. УНН. У меморандумі з МВФ Україна зобов’язалася вакцинувати 17 мільйонів громадян до кінця 2021 року. Відповідний документ опублікована Міністерством фінансів, передає УНН. Джерело

17.11.2021
nazvano-obovyazkovu-umovu-dlya-pochatku-likuvannya-raku.jpg

1min
КИЇВ. 17 листопада. УНН. Перший та дуже важливий крок до успішного лікування онкологічного захворювання — правильний діагноз. Розібратися, з якою саме хворобою доводиться мати справу, дозволяє лише гістологічне дослідження пухлини. На цьому наголосив ізраїльський клінічний онколог, променевий терапевт, керівник напрямів клінічної онкології та променевої терапії LISOD Цві Бернштейн. Джерело