25.05.2022
rosiya-nastupaye-na-syevyerodonetsk-ukrayina-chekaye-na-vazhku-zbroyu-91-den-velykoyi-vijny-1280x762.jpg

1min
91 день Україна захищається від російського вторгнення. Окупанти активно наступають на сході – намагаються штурмувати Сєвєродонецьк на Луганщині та населені пункти на Бахмутському напрямку на Донеччині. Джерело

24.05.2022
kerivnyk-gur-kyrylo-budanov-vijna-zakinchytsya-vyhodom-na-nash-adminkordon-1280x762.jpg

1min
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов достатньо непублічний. Його заяви та інтерв’ю почали з’являтися лише в останні місяці. Президент Володимир Зеленський призначив Буданова керувати ГУР в 2020 році, після скандального звільнення Василя Бурби через “Вагнергейт”. Джерело

24.05.2022
90-dniv-vijny-onlajn-1280x762.jpg

1min
Триває 90-й день повномасштабної війни. За ці 3 місяці Україна змогла змусити відступити “другу армію світу” в кількох областях, зокрема, під Києвом. Але Схід охоплений важкими боями – там окупанти продовжують наступати, не гребуючи винищенням населених пунктів на своєму шляху. Джерело

23.05.2022
chomu-rosiyany-oblazhalysya-pid-kyyevom-rozpovidaye-filin-komandyr-roty-teroborony-1280x762.jpg

1min
“Як каже комбриг, наше завдання – не загинути в першому бою. А далі ворог буде мати справу з професійними військовими”, − у квітні 2021-го року розповідав “Українській правді” один із бійців територіальної оборони. Джерело

18.05.2022
vijna-den-84-onlajn-1280x762.jpg

1min
Триває 84-та доба українського спротиву. Росія атакувала Львівщину ракетами, обстрілює прикордоння, погрожує авіацією, веде активні бойові дії на Донбасі. Українці завмерли в очікуванні новин про бійців “Азовсталі”, яких евакуювали на тимчасово окуповані території. Джерело

17.05.2022
pershi-spravy-i-sotni-figurantiv-yak-ukrayina-rozsliduye-voyenni-zlochyny-rosiyan-i-chomu-vynykayut-skladnoshhi-1280x762.jpg

1min
Зухвалі воєнні злочини стали характерною рисою російської окупації. Масові вбивства і катування під Києвом. Викрадення людей на Запоріжжі. Згвалтування на Херсонщині. Знищення цивільних об’єктів і у різних містах. Джерело

14.05.2022
antymonopolnyj-komitet-pochav-rozsliduvannya-na-rynku-palnogo-ne-vyklyuchayut-zmovu-merezh-azs.jpg

1min
Антимонопольний комітет розпочав дослідження щодо можливого порушення найбільшими мережами АЗС законодавства про захист економічної конкуренції.  Джерело