dnipropetrovshhyna-rosiyany-obstrilyaly-pavlograd.jpg

1min
Російські війська здійснили обстріл міста Павлоград Дніпропетровської області. Джерело: Павлоградська міська рада у Telegram, ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Дослівно: “У Павлограді “прильот”. Працюють відповідні служби”. Джерело

02.07.2022
v-uryadi-nimechchyny-zanyzyly-pokaznyky-zalezhnosti-vid-rosijskoyi-nafty-zmi.jpg

1min
Реальні показники нафтового імпорту з Росії в Німеччині набагато вищі названих у квітні міністром економіки та захисту клімату Робертом Габеком. Це випливає з відповіді мінекономіки ФРН на запит ексміністра охорони здоров’я країни, а нині депутата Бундестагу від фракції ХДС/ХСС Єнса Шпана, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на DW. Джерело

02.07.2022
quot-moskovski-dzvony-j-dosi-v-golovi-quot-lomachenko-potrapyv-pid-shkval-krytyky-cherez-post-pro-raketnyj-udar-po-sergiyivtsi.jpg

1min
Український боксер Василь Ломаченко зіткнувся з жорсткою критикою з боку підписників в Instagram після того, як на своїй сторінці відреагував на ракетний удар російської армії по Сергіївці Одеської області. Джерело

zsu-pokazaly-palayuchyj-sklad-boyeprypasiv-rosiyan.jpg

1min
Збройні сили оприлюднили відео, як палає боєприпасів російських окупантів в одному з регіонів східної України. Джерело: Сухопутні війська ЗСУ Дослівно: “Вибухнув один зі складів боєприпасів російських окупантів на сході України”. Джерело

rosiya-zminyla-taktyku-u-vijni-shhob-shylyty-ukrayinu-do-peregovoriv-op.jpg

1min
Росія атакує ракетами мирні міста, намагаючись залякати людей і схилити українську владу до переговорів чи територіальних поступок, вважає радник голови ВП Михайло Подоляк. Джерело: Подоляк в інтерв’ю “Україна 24” Пряма мова Подоляка: Росія змінила тактику. Джерело

02.07.2022
u-bilorusi-vruchayut-povistky-likaryam-zaboronyly-vyyizhdzhaty-za-kordon-zvedennya-genshtabu-zsu.jpg

1min
Білорусь продовжила навчання біля кордонів України та вручає повістки. Армія Росії штурмує під Харковом і отримала по зубах від ЗСУ біля Лисичанська Джерело

u-mykolayevi-lunayut-potuzhni-vybuhy-mer.jpg

1min
Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив про вибухи в місті. Джерело: Сєнкевич у Telegram Пряма мова: “У місті лунають потужні вибухи! Залишайтесь в укриттях!” Деталі: Перед повідомленням мера про вибухи в місті та в усій Миколаївській області оголосили повітряну тривогу. Джерело