15.10.2021
minoborony-rosiyi-vyklykalo-vijskovogo-atashe-ssha-cherez-intsydent-z-esmintsem-v-yaponskomu-mori.jpg

1min
КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Міноборони Росії викликало американського військового аташе і вказало йому на непрофесійні дії екіпажу есмінця ВМС США Chafee, який намагався порушити російський кордон в Японському морі. Про це пише російське держінформагентство “ТАРС” із посиланням на військове відомство РФ, передає УНН. Джерело

rnbo-zatverdyla-strategiyi-informatsijnoyi-ta-biologichnoyi-bezpeky.jpg

1min
КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Рада національної безпеки і оборони схвалила Стратегію біобезпеки та біологічного захисту і Стратегію інформаційної безпеки. Про це УНН повідомляє з посиланням на РНБО. Джерело

15.10.2021
turechchyna-planuye-vijskovi-diyi-proty-syrijskyh-kurdiv-yakshho-dyplomatiya-zaznaye-nevdachi.jpg

1min
КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Туреччина готується до можливих подальших військових дій проти підтримуваних США курдських ополченців на півночі Сирії, якщо переговори з цього питання з США і Росією зазнають невдачі. Про це інформує Reuters з посиланням на власні джерела, передає УНН. Джерело

15.10.2021
vybory-mera-harkova-dobkin-pererahuvav-groshi-na-borotbu-z-kovidnym-kolapsom-yakyj-sprovokuvav-terehov-politolog.jpg

1min
КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Кандидат в мери Харкова Михайло Добкін відмовився від зовнішньої реклами і перерахував гроші на боротьбу з “ковідним колапсом”, відповідальність за який покладають на тимчасового мера міста Ігоря Терехова. Про це заявила політолог Яніна Соколовська, передає УНН. Джерело

zelenskyj-vyviv-razumkova-zi-skladu-rnbo.jpg

1min
КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський вивів ексголову Верховної Ради Дмитра Разумкова з персонального складу Ради національної безпеки і оборони України. Його місце зайняв спікер ВР Руслан Стефанчук. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОПУ. Джерело

15.10.2021
karasov-aeroport-dnipro-z-dovgobudu-peretvoryuyetsya-v-megaaerobudivnytstvo-zavdyaky-dch-i-onur.jpg

1min
КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Доля Міжнародного аеропорту “Дніпро” прояснилася і виглядає оптимістично завдяки тому, що проектом займаються DCH і Онур. Так прокоментував перспективи проекту директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вчорашню заяву власника і президента DCH Олександра Ярославського про те, що дніпровський аеропорт добудують до кінця 2022 року. Джерело