22.12.20201min

Новорічні локації Києва можуть закрити

photo_2020-12-22_12-35-59

Співробітників Держпродспоживслужби столиці обурили натовпи людей, які збираються на новорічних локаціях у Києві. Люди без масок і ніхто не дотримується соціальної дистанції. Це велика безвідповідальність з боку організаторів всіляких святкових локацій.

«Ми спостерігали масове скупчення людей, недотримання безпечної дистанції, маскового режиму та елементарних протиепідеміологічних заходів. Тому консультації закінчилися. Тепер подібні ярмарки просто будуть закриватися, а їх організатори будуть притягуватися до кримінальної відповідальності», – сказав голова Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан.

За його словами, це стосується всіх новорічних локацій, де не дотримуються правил карантину.

Водночас у КМДА анонсують проведення сільськогосподарських ярмарків, які пройдуть 26-27 грудня в різних районах міста.

Нагадаємо, що під час відкриття головної ялинки країни 19 грудня також було відзначено величезну кількість порушень карантинного режиму.