22.12.20201min

Мітинг підприємців знов зібрався на Майндані Незалежності

F12528DE-85CF-42FA-BD55-A3D7880E391A

Цей мітинг відбувається в рамках податкового майдану SaveФОП, підприємці збираються аби відстояти своє Право на працю. Лідери протестів закликають соратників продовжувати домагатися своєї мети – створення нормальних умов роботи для малого бізнесу. Головні вимоги: розширення переліку бізнесів, які зможуть працювати під час жорсткого карантину та  скасування тотальної фіскалізації.

Патрульна поліція Києва повідомляє, що  у  зв’язку із проведенням масового заходу 22 грудня на деяких вулицях столиці буде тимчасово обмежений рух транспортних засобів.

Наш журналіст з місця подій повідомляє, що зібралось велика кількість людей і ніхто не дотримується соціальної дистанції.