25.12.20208min

Колишній депутат від фракції “Слуга народу” про інтерв’ю президента”

8A45A59B-68C9-4738-9751-40E248A15886

Очільник країни Володимир Зеленський обрав для підсумкової бесіди два видання: американське  TheNew York Time та українське Фокус. Головними темами бесіди стали епідемія коронавіруса, ситуація на Донбасі, конституційна криза в країні та прогнози на 2021 рік.

Антон Поляков  виділив слова з інтерв’ю Володимира Зеленського для журналу «Фокус» про корупцію в його ближньому оточенні та виклав їх у своєму телеграм-каналі.

«То есть Зеленский не замечал до этого, не видели не слушал к примеру, все опубликованные«пленки Ермака»? Или там он ничего не «заподозрил»? Почему не отстранили Ермака и не разобрались и в этом вопросе? А своихдепутатов-слуг Халимона и Мотовиловца, Зеленский тоже не «заподозрил»? Это те, которые в 350 кабинете на 3 этаже ОфисаПрезидента «обрабатывали» бизнесмена с целью получения взятки в 40 миллионновгривен»,- написав колишній народний депутат від партії «Слуга народу»

Фото2

Нагадаємо, що йде мова про плівки Ермака, колинардеп від “Слуги народу” Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких людина, схожа на брата глави Офісу президента Андрія Єрмака Дениса – проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади. Пізніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура за заявою Лероса розпочала кримінальне провадження. Пізніше керівник Офісу президента Андрій Єрмак підтвердив, що на плівках дійсно його брат.