24.05.2022
shho-kazaty-zagarbnykam-aby-vyzhyty-bezsmertnyj-rozpoviv-pro-misyats-v-okupatsiyi-i-led-ne-rozplakavsya-v-efiri.jpg

1min
Український політик і дипломат Роман Безсмертний, який місяць прожив в окупованому селі Мотижин Київської області, називає армію країни-агресорки дикунами і варварами.  Джерело

20.05.2022
tserkovnyj-polon-sluzhyteli-moskovskogo-patriarhatu-dopomogaly-vorogu-pid-chas-okupatsiyi.png

1min
В Україні масово розслідують злочини служителів Московського патріархату. Вже відкрито понад десяток кримінальних проваджень за статтею "Зрада батьківщини". Джерело

09.05.2022
u-den-pam-039-yati-ta-prymyrennya-tsn-na-quot-1-1-quot-provela-telemist-mizh-kyyevom-ta-berlinom.jpg

1min
8 травня, у День пам'яті та примирення, присвячений вшануванню жертв Другої світової війни, ТСН показала спецвипуск та провела телеміст між Києвом та Берліном. Ефір транслювалися в рамках марафону “Єдині новини”. Наживо з Німеччини вели ефір ведуча ТСН Наталія Мосейчук та документаліст Руслан Шаріпов, допомагала їм також кореспондентка німецького корпункту ТСН Наталка Фібріг. У студії з […]