29.07.20221min

Будь сміливий, як Буча: “Антонов” присвоїв своїм літакам імена українських міст-героїв

Будь сміливий, як Буча: "Антонов" присвоїв своїм літакам імена українських міст-героїв

Державне підприємство “Антонов” до Дня української державності присвоїло десяти своїм літакам імена міст-героїв України – Бучі, Маріуполя, Гостомеля, Харкова та інших. Джерело: “Антонов” у Facebook Дослівно держпідприємство: “З метою відзначення Дня української державності, вшанування справжнього героїзму, стійкості громадян нашої країни, проявлених ними у протистоянні масованій збройній агресії РФ проти України, ДП “Антонов” долучається до комунікаційної кампанії “Be Brave Like Ukraine” – літакам підприємства присвоюються власні імена міст-героїв”. Джерело