17.01.20221min

Арестович звільнився з посади радника Єрмака та спікера у ТКГ

9110619-555

Олексій Арестович, речник української делегації у Тристоронній контактній групі з питань врегулювання конфлікту на Донбасі та радник голови Офісу президента звільнився з обох посад. Своє рішення він пояснив “особистими причинами”.

Таку заяву він зробив у коментарі “4 каналу” 17 січня, повідомляється на Facebook-сторінці програми “Події дня”. А за кілька днів до цього він розкритикував президента Володимира Зеленського.

Арестович сказав, що звільнився за власним бажанням – через “особисті причини”, додавши, що “інформація поки неофіційна”.

Він додав, що на наступному засіданні ТКГ вже не буде.

У програмі “Романенка Бесіди” 14 січня Арестович заявив, що Зеленський не виконав свої основні передвиборчі обіцянки.

“У кого ми перетворилися? Бюрократія, довідка, протокол. Більшого удару собі по яйцях не можна було завдати. Це ж найгірше, що з нами можна було зробити, – “забюрократитися”. Ми мали бути веселими, драйвовими хлопцями, які за народ, помстяться олігархам, реформують країну і створять стрибок для наступного стрибка. Де це все?” – Сказав тоді він.